Punkaharjun Puutaito Oy

Yritys

Puutaito Kerimäen tehdas web sivu header-0318 Vuosirenkaat Pinkkarista lavoja Tulppia Slush 2016 näyttämö Metsätapiola
Vuosirenkaat TAIDOKASTA PUUNTYÖSTÖÄ

Punkaharjun Puutaito Oy -
Palkittua puuntyöstöä Punkaharjulta

Punkaharjun Puutaito Oy on Punkaharjulla ja Kerimäellä toimiva puunjatko­jalostus­teollisuuden alihankintayritys.

Erikoisalaamme ovat puisten pakkaus­materiaalien valmistaminen paperi- ja kartonki­teollisuuteen, sekä levytyöstöt vaneriteollisuuteen ja erilaisten seinärakenteiden valmistus puurakentamiseen.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. kaikki globaalisti toimivat metsäyhtiöt sekä suomalaisia asuntorakennuttajia. Tuotteidemme loppu­käyttökohteet ovat ympäri maailmaa, joten teemme jatkuvaa tuotanto­menetelmien ja jalostus­asteen kehitystyötä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
Punkaharjun Puutaito Oy, esite      Elementtituotanto

Lataa tästä esitteemme!

Puun työstötaitoa jo yli 30 vuotta

Punkaharjun Puutaito Oy on perustettu vuonna 1989. Vuosien myötä yritys on kasvanut kolme henkilöä työllistävästä ”puusepän pajasta” lähes 50 henkilöä työllistäväksi teollisuuslaitokseksi, korkeaan laatuun ja varmoihin toimitusaikoihin nojaten. Tuotevalikoimamme on monipuolistunut ja toimitilamme moninkertaistuneet, mutta toimintaympäristö metsäteollisuuden ympäröimänä on pysynyt samanlaisena.

Yrityksen tuotevalikoimaan ovat alusta lähtien kuuluneet vanerista valmistetut rullanpäätulpat sekä erikoismitoitetut kuorma/arkkilavat. Lisäksi valmistetaan huonekaluja ja sisustuksen pientuotteita sekä seinäelementtejä Punkalive-tuotemerkin alla. Suomalainen koivuvaneri ja Kertopuu muuntuvat CNC-työstökeskuksissa niin huonekalujen kuin puutaloelementtienkin aihioiksi. Levyjen jatkoslinjalta puolestaan valmistuu pitkiä levykokonaisuuksia mm. autoteollisuuden tarpeisiin. Tuotantotilaa Punkaharjulla ja Kerimäellä yhteensä 1 ha.

Uutisia

Talvikuva Punkaharjulta

Punkaharjun Puutaito Oy:n tehdashalleja Taitotien varrelta.Puutaito ja ympäristö

Huolehdimme ympäristöstämme tuottamalla mahdollisimman vähän jätettä. Jätteen lajittelussa ja seurannassa meitä valvoo pakkausalan ympäristörekisteri.

Osan tuotannosta syntyvästä hakkeesta poltamme itse, käyttäen energian lämmöntuotantoon ja osan polttohakkeesta myymme paikallisiin lämpölaitoksiin.
RinkiSuomalaista työtä

Punkaharjun Puutaito Oy:n tuotanto keskittyy Suomeen, Punkaharjulle ja Kerimäelle. Olemme Suomalaisen Työn liiton jäseniä ja Punkalive-tuotemerkkillemme on myönnetty Avainlippu-merkki sekä Desing From Finland -merkki.


Suomalaisen työn liitto